Våra menyer

Nedan hittar du våra menyer och recept


För er som vill äta vegetariskt, veganskt eller har allergier anpassar vi gärna maten.
Vi komponerar även menyer för er som vill ha något speciellt.

Förrätter

  • Varmrimmad Salmalax Se recept här
    Med en sallad på fänkål och gul morot. Toppad med stekt kavring, picklad gurka och gräslöksemultion
  • CarpaccioSe recept här
    På oxfilé med bakad lökkräm, friterad schalottenlök, solroskärnor och citronslungad rucola
  • Vegetariskt och veganskt alternativSe recept här
    Jordärtskockssoppa smaksatt med saltrostad rotselleri och vit tryffel. Toppad med panchetta och gula kantareller

Varmrätter

  • Hummerfärserad torsk Se recept här
    Med saltrostade betor, rostad blomkålskräm samt skaldjurssås med cognac. Toppas med dill och gurksallad
  • Svensk rostbiff av lammSe recept här
    Med potatisbakelse med chevreost, friterad palsternacka, rödvinssky med karamelliserad lök och rosmarin
  • Helstekt oxfilé Se recept här
    Med mandelpotatispuré smaksatt med parmesan. Rödvinssky, kantareller samt knaperstekt panchetta och friterad palsternacka
  • Vegetariskt och veganskt alternativSe recept här
    Bakad rotselleri med blomkålskräm, friterad palsternacka och brynt äppelsky

Desserter

  • Varm Chokladfondant Se recept här
    Med karamelliserad ananas, vit chokladmousse och ljumma hallon
  • Äpple tart á tain Se recept här
    Med vaniljparfait, italiensk maräng och kanderade pecannötter
  • Citrontårta Se recept här
    Med mördegsbotten, italiensk maräng, apelsinsallad smaksatt med mynta samt kolaflarn

Följ oss i sociala medier!